Bitcoin Kazanma Yontemleri 2018

SiberHocam 18:32 Düzenle

BITCOIN KAZANMA YONTEMLERI 2018 



Emniyet kuralları kanla yazılmıştır. Bu açıklama etrafındaki her askere aşina geliyor. Her ne kadar insan hayatımız için bir riskle uğraşmamakla birlikte, hatalar yaparak pahalı Bitcoins'inizi kaybetmek kesinlikle eğlenceli bir durum değildir.
Peki, işlemlerimizde bu hataları nasıl önleyebiliriz? Çoğunlukla yeşil yan nasıl olur da? Birincisi, ticaret hakkı için dikkat gerektiriyor ve yüzde yüz odaklanmanız gerektiğini belirtmek önemlidir. İkincisi, ticaret herkese uygun değildir. Aşağıdaki ipuçları içe aktarmak kolaydır, çünkü bu ipuçları "kanlı" yazılmıştır (kendi kanım). Bununla birlikte, onları gerçek zamanlı olarak uygulamak hala zor. Sonuçta, akılcı insanlar değiliz.
  1. Her bir ticarete girmeden önce bir gerekçe bulun: Ticareti ancak neden neden başladıklarını bildiğinde başlatın ve daha sonra açık bir stratejiniz varsa. 
    Bu, sıfırdan ötesi bir oyun olduğu için, tüm tüccarlar ticaretten kazanç kazanmazlar (diğer tarafa başkası zarar verir herkes için kaybeder) Altcoins piyasası büyük balinalar tarafından yönlendirilir (evet, büyük blokların yerleştirilmesinden sorumlu olanlar) Sipariş defterinde yüzlerce Bitcoins). Balinalar, bizim gibi masum küçük balıkların hatalar yapmalarını sabırla bekliyorlar. Her gün ticaret yapmak isteseniz bile, bazen acele suya atlamak ve madeni paralarınızı kayıplara maruz bırakmak yerine, kazanmak ve hiçbir şey yapmaktan daha iyidir. Benim tecrübelerime dayanarak, karınızı sadece hiç ticaret yapmamak suretiyle saklamanız gereken günler var.
  2. Bir ticarete başlarken hedef alın ve durun: Her ticaret için kar almak için net bir hedef seviyesi ve daha da önemlisi kesme kayıpları için bir durma kaybı düzeyi ayarlamalıyız. Durdurma kaybı, ticaretin kapatılacağı kayıp seviyesini belirlemektir.
Burada da, bir durma kaybı düzeyi doğru seçilirken bir takım faktörleri göz önünde bulundurarak önemlidir. Çoğu ticaret, bir ticarete veya madalyona aşık olduklarında başarısız olur. "Burada dönecek ve bu ticaretten asgari bir kayıpla çıkacağım, eminim" diyebilirler. Egolarının egemenliğinin kontrolünü ele geçirmelerine izin veriyorlar ve aşırı günlük hareketlerin değer olarak% 2-3 olduğu düşünülen geleneksel borsalardan farklı olarak, kripto ticareti çok daha risklidir: hayatımda bir tüccar olarak bir madeni para dampingi gördüm Sadece birkaç saat içinde% 80 oranında! Ve kimse onu tutan kimse olmak istemiyor.
  1. FOMO ile tanışın (kaçırma korkusu): Gerçekten de, bu tür durumları dışarıdan görmek gerçekten eğlenceli değil - birkaç dakika içinde büyük iki basamaklı kazançlarla belirli bir bozuk para çıldırmış gibi pompalandığında.
O cesur yeşil mum sana "beni tutmayan tek sensin" diye bağırıyor. Tam bu noktada, bu pompa hakkında konuşmak için topal kitlelerin Kripto forumlarını ve borsaların 'Troll kutularını taştığını göreceksiniz. Peki şimdi ne yapacağız? Çok basit, ilerlemeye devam et. Doğruysa, birçoğumuzun önümüzdeki yükselişi yakalamış olabileceği ve yükselmeye devam edebileceği mümkündür, ancak balinaların (yukarıda belirtildiği gibi) sadece küçük alıcıların satın aldığı paraları kendilerine satmak için beklediklerini akıldan unutmayın daha ucuz fiyatlar. Fiyatlar şimdi yüksek ve mevcut madeni paralar sadece bu küçük balıktan oluştuğu açık. Söylemeye gerek yok, bir sonraki adım genellikle bütün sipariş defterinde satılan parlak kırmızı mumdur.
  1. Risk Yönetimi: küçük domuz çok yiyor, büyük domuz yiyor. Bu açıklama, pazar karımızın hikayesini bakış açımızdan anlatıyor. Karlı bir tüccar olmak için, hareketin doruk noktasını asla aramazsınız. Büyük bir biriken küçük kazançları ararsınız.
Portföyünüz genelinde riski akıllıca yönetin. Örneğin, portföyünüzün küçük bir yüzdesinden fazlasını asla sıvı olmayan bir pazara asla yatırım yapmamalısınız (çok yüksek riskli). Bu esnaflar için daha fazla tolerans göstereceğiz - dur ve hedef seviyeler satın alma seviyesinden çok daha seçilecek.
  1. Altta yatan varlık, değişken piyasa koşullarına neden olur: Çoğu Altcoin, Bitcoin değerine göre işlem görür.
Bitkon uçucu bir varlıktır (FIAT'a göre) ve bu gerçeği, özellikle Bitcoin değerinin keskin bir şekilde hareket ettiği günlerde dikkate alınmalıdır. Bitcoin ve Altcoins değerlerinde ters bir ilişki vardır, yani Bitcoin değeri yükseldiğinde Altcoins, Bitcoin değerini kaybediyor veya tersini gösteriyor. Bitcoin uçucu olduğunda, ticaret yapma koşullarımız sisli. Sis esnasında pek bir şey göremeyiz, bu nedenle esnafımız için yakın hedefler koymamız veya hiç ticaret yapmamamız daha iyidir.


bitcoin kazanma yontemleri 2018

bitcoin kazanma yontemleri

  1. Altkocılar ticaret ipuçları : Çoğu Altkocanlar zamanla değerlerini kaybeder. Değerlerini yavaş yavaş dışarı atarlar (bazen hızla).
Alts'ı orta ve uzun vadede tutarken bunu göz önünde bulundurun ve elbette onları dikkatle seçin. Uzun vadede ne çeşit Alts önerilir? Unutma, yalnızca ticaret yapmak için bir sebep olduğunda budur. Günlük ticaret hacminde daha yüksek olan ve arkasında yaygın bir topluluğa sahip olan sürekli gelişme içeren projeler / paralar bizimle kalmak için burada:
Ethereum ETH, Monero XMR, Factom FCT, DASH, önde gelen tüm paralar ve günlük en çok hacim işlem görüyor. Madalyonun grafiğini takip etmeli ve düşük ve istikrarlı dönemleri saptamalısın. Bu dönemler muhtemelen balinaların konsolidasyon dönemi olacak ve doğru zaman geldiğinde projenin basın açıklaması eşliğinde pompa başlayacak ve kârda satış yapacak.
  1. Kamu ICO'ları (kalabalık satışı) hakkında bir kelime: Birçok yeni proje, yatırımcılara, projenin bir kısmını (belirteçleri veya madeni paraları) satın almak için iyi bir fiyat olması gerektiği anlamına gelen, bir kalabalık satış yapmayı seçmektedir. belirteçler.
Yatırımcıların motivasyonu, simge borsalarda ilk günden itibaren işlem görecek ve ICO katılımcılarına güzel bir kazanç sağlayacak. Son yıllarda, hem projenin kendisi hem de özellikle yatırımcıların getirisini ölçmek için birçok başarılı ICO var. Madeni paralar, kalabalığın satışındaki değerleriyle ilişkili olarak değerlerini ikiye katlar veya üç katına çıkarırlar. Augur'un ilk kalabalık satışı ( daha önce burada belirttiğimiz gibi ) yatırımcılara yatırımları için olağanüstü bir% 1.000 kazandırdı. Tamam, ama burada ne var? Tüm projeler yatırımcılarına fayda sağlamaz. Birçok ICO, yalnızca ticaret yapılmakla kalmayıp, bazı projeler parayla birlikte kaybolmadığı değil, bugüne kadar tam olarak duymadıklarımızın yanı sıra tam dolandırıcılık olduğunu kanıtladı.
ICO'ya yatırım yapman gerekip gerekmediğini nerden biliyorsun? Bu bilimle ilgili değil, projenin ve ekibinin ciddiyet düzeyine dikkat etmek önemlidir. Projenin web sitesini arayın (bir çocuk bilgisayar okulu sırasında bir çocuk gibi inşa edilmiş gibi görünüyor mu?), Projenin arkasındaki ekip kimdi - Takma adların arkasına saklanıyor veya gururla kendi web sitelerinde takdim ediyor musunuz? Bitcointalk'a dikkat et(var mı?) ve ekip üyelerinin teknik sorulara nasıl tepki verdiklerini. Projenin arkasında büyük bir topluluk var mı? Topluluğunu toplamanın bir Gevşeklik görmesini bekleyin. Alınan miktara dikkat edin: Çok artan bir proje zamanla gelişemeyecektir, bu da büyük miktarda para kazanan bir projedir - borsalarda para kazanmak için yeterli yatırımcı kalmamıştır. Ve en önemlisi risk yönetimi. Asla bütün yumurtaları tek bir sepete koymayın ve portföyünüzü bir ICO'ya çok fazla yatırmayın.
  1. Son bir ipucu - hemen uygulanması gereken pratik adımlar:
  • Ücretler, ücretler, ücretler: Birden fazla ticaret eylemi = Daha fazla ücret. Komutu (üreticiyi) postalamak ve sipariş defterinden (taker) satın almamak her zaman önerilir. Poloniex değişiminde, imalatçı lehine fark% 0.1'dir. Bu biraz fazla.
  • Herhangi bir baskıya ugramayan tüccarlar: Bir ticarete başlama kararı verme ve bu ticaretten nasıl ve ne zaman çıkılacağını bilmek için elverişli şartlar olmadıkça ticarete başlamayın. Basınç neredeyse daima kaybetme ticareti yaratır. Bir sonraki fırsat için bekleyin, oraya gideceksiniz.
  • Hedeflerin belirlenmesi ve satış siparişlerinin verilmesi: Hedeflerinizi her zaman satış emirleri koyarak ayarlayın. Bir balinanın emrinizi almak için madeni paranızı ne zaman pompalayacağını bilmiyorsunuz (ve "yapımcı" tarafında daha düşük bir ücret ödüyorsunuz, hatırlıyor musunuz?).


bitcoin kazan 2018

bitcoin kazan

Bununla ilgili başarılı bir strateji çok düşük satınalma siparişleri yerleştirmektir. Yaklaşık bir hafta önce Augor madeni parayı% 25'e kadar satarak deli bir çöplük meydana geldi! Kısa bir süre sonra piyasa bir miktar toparlandı ve düşük sipariş veren bu düşük siparişleri alması, yatırımlarını kolayca iki katına çıkarabilir veya üç katına çıkarabilirdi. Satın alma emirleri yerleştirmek özel bir dikkat gerektirir, satın alma siparişinizi aniden piyasanın fiyatından daha yüksek bulmak için pazardan uzaktayken uyanmayın!
  • Söylentiyi al, haberleri sat. Büyük haber siteleri yazıları yayınladığında, aslında ticaretten çıkmanın tam zamanı geldi.
  • İyi bir ticaret yaptınız, ancak her zaman olduğu gibi, madeni paranızı sattığınız an yine tükeniyor! İlk olarak, bu adamla tanışın - Murphy Yasası. İkincisi, burada daha önce yazılmış olanları okumak ve baskı altında yeniden pozisyon almamak. Kâr olduğu sürece - sen iyisindir. Bir sonraki ticaretinize devam edin ve kendinizi kaybetmeyi bulmayın.
  • Egonuzu bir kenara bırakın. Burada amaç ticaretinizde doğru olmak değil, kar elde etmektir. Ticarete girmeniz gerektiğini ispatlamaya çalışmak için kaynakları (zaman ve para) harcmayın. Hatırlayın, hiç kaybetmeyen bir tüccar, en azından bazen. Denklem basittir - toplam kârın toplam kayıplardan daha yüksek olmasını sağlayın.
  • Kısa nedir? uzun? esnafını nasıl kullanabilirsin? Yeni başlayanlar için şifreleme marjı ticaretimizi takip edin
Katkıda bulunmak için başka ipuçları var mı? Onları yorumlarda ve bize başvurarak duymak isteriz.

bitcoin kazanma yontemleri
bitcoin kazan
bitcoin
bitcoin nedir
bitcoin nasil kazanilir
bitcoin kazanmak nasil yapilir
bitcoin kazanmak icin hileler
bitcoin bot

Bunu Paylaş

Benzer Konular

Önceki
« Prev Post
Sonraki
Next Post »