Hacker Olmak için En iyi Yol

Hacker Olmak için En iyi Yol

hack öğrenmenin en iyi yolu, yeni başlayanlar için hack,

Hack öğrenmek isteyen, ancak nereden başlayacağını bilmeyen yeni hacker adayı mısınız? Eğer öyleyse doğru yerdesiniz. Hacker olmak için en iyi yol 'u bugün sizlere anlatıyorum.Makalemi okuduktan sonra asıl anlatılmak istenenin ne olduğunu anlayacaksınız. Googleye hack öğrenmek istiyorum yazıp bir konuya tıklayıp ordaki saçma sapan konuları okuyup konu bitince hacker olacağınızı zannetmeyin.
Adamlar kendi kafalarına göre yazmışlar kendi bildikleri hack terimlerini kullanmışlar.
Adam zaten o terimleri bilse neden hacker olmak istesin zaten diğer internet kullanıcılarından öndedir hatta bir hackerdir. Şimdi size iki secenek sunacağım seçiminize göre hareket edin.

Kaliteli bir hacker mi olmak istiyorsun ? ( Makalemin hepsini oku.)

Kolay yoldan hacker mi olmak istiyorsun ? ( Makalemin sonundaki kolay hack oku.)


Yeni Başlayanlar İçin Hack 'i Öğrenmenin En İyi Yolu Nedir?


Aşağıdaki adımları dikkatli okuyun:

1. Adım: Temel İşlemlerle Başlayın


Önceden hack bilgisi olan az veya hiç bilgisi olmayan yeni başlayanlar için, temellerden başlamak her zaman daha iyidir. Yerinde ve doğrudan hack öğrenmek  kaliteli bir hacker olmanızı sağlar,  Öğreneğin: bilgisayar ağları, ağ bağlantı noktaları, güvenlik duvarları gibi konular hakkında daha fazla bilgi keşfetmeye başlayabilirsiniz. 
yaygın ağ protokolleri öğrenebilirsiniz nasıl çalışır ? Ne işe yarar gibi. 
Bunlara örnek olarak; IP adresi, HTTP, FTP, DNS, SMTP gibi ağ protokollerini öğrenebilirsiniz.

Ayrıca alternatif işletim sistemleri hakkında daha fazla bilgi için linux kullanmaya başlayabilirsiniz bu dikkate alınacak çok önemli bir husustur. Temel bilgileri ne kadar çok öğrenirseniz, güvenlik açığı ve aygıt exploitleri bulmak o kadar kolay olacaktır. Temel kavramların temel bir anlayışını geliştirdikten sonra, uygulamada olan çeşitli hack tekniklerini kolayca anlayabilecek duruma geleceksiniz.

Adım-2: Öğrenmeye Başlamak için İyi Bir Kaynak Bulun


Bir kişinin saldırı alanında oldukça fazla tecrübe sahibi olması durumunda, en son güvenlik açıkları ve bunlardan yararlanmanın olası yolları hakkında teknik bilgiler veren çok sayıda kitap ve web sitesi bulunmaktadır. Bununla birlikte, yeni başlayanlar için basit bir şekilde anlaşılması kolay temel bilgilerden hack öğreten kaynaklar bulmak pekte zor değildir.
Eğerki siz siberhocam okuyucaları kaynak bulmakta zorlanıyorsanız bu yazımın altındaki ilgiye göre hack öğretici bilgiler paylaşmaya çalışırım.


3. Adım: Programlamayı Öğrenin (İsteğe Bağlı)


Hack becerilerinizi bir adım önde tutmak istiyorsanız, programlama atlayamayacağınız bir şeydir. Kolayca hack için hazır araç ve programların bir çoğunu kolayca bulabilirsiniz ancak PHP , JavaScript ve Visual C++ gibi bazı temel programlama dillerine sahip olursanız istediklerinizi gerçekleştirip hayalinizdeki programları yapabilirsiniz. böylece kendi araçlarınızı geliştireceksiniz Ancak, programlamayı öğrenmek istemiyorsanız, bu adımı atlayıp yine de iyi bir bilgisayar korsanı olabilirsiniz.

Aslında burda size anlatmak istediğim bütün terimleri, temel kaynakları neyin nasıl işe yaradığını araştırıp öğrenmeniz zaten bunları bildikten sonra sistemlerdeki açıklar gözünüze çarpacaktır. Söylede güzel bir lafım var iyi bir siyah şapkalı hacker olmak istiyorsan güvenliği öğrenmelisin eğer iyi bir beyaz şapkalı hacker yada güvenlik uzmanı olmak istiyorsan siyah şapkalı hackerlerin kullandığı saldırı türlerini öğrenmelisin.

Hack Becerilerine Ulaşmak Ne Kadar Zaman Sürer ?


Hacker, bir gecede hakim olabileceğiniz bir şey olmadığından, Acele etmemelisiniz. Bilgi, beceri, yaratıcılık, bağlılık ve elbette zaman gerektirir. Yaptığınız çaba ve özveri miktarına bağlı olarak, gerekli tüm becerileri geliştirmek birkaç aydan birkaç yıla kadar sürebilir. Herkes bir hacker olabilir ama önce sağlam bir temel oluşturmak lazım Bir hacker olmak istiyorsanız, öğrenmeniz gereken tutku, temel bilgiler ve azimle yol gösterecek iyi bir bilgi kaynağı olması gereklidir.


Kolay Yoldan Hacker Olmak 

Bir hacker forumuna üye olup, burda paylaşılan konuları dikkatli bir şekilde okuyup, paylaşılan programların nasıl kullanıldığını ve forumdaki kullanılan terimleri öğrenip kısa sürede web site hackleyebilirsiniz. Hatta bu forumdan hack konusunda bilgili bir kişiyle güzel arkadaşlık kurarsanız sizin yararınıza olacaktır.

Sosyal medya hesabı hacklemek istiyorsanız ? yine aynı forumda sahte facebook sayfaları,sahte instagram sayfaları ve sahte twitter sayfaları gibi paylaşımlarda bulunacaktır. Biz buna phishing saldırısı diyoruz araştırıp öğrenebilirsiniz. Aynı günde sosyal medya hesabı hack yapabilirsiniz okadar kolaydır.


Eğer beni dinleyecek olursanız temelden başlayın. ilerde bu size yol,su,elektrik olarak geri dönecektir bir iş bile bulabilirsiniz.

Bunu Paylaş

Benzer Konular

Önceki
« Prev Post
Sonraki
Next Post »