Youtube Abone Arttırma [ SADECE BURADA ]


Youtube Abonelerinizi Arttırın [ SADECE BURADA ! ]



Ücretsiz youtube abone kasmakmı istiyorsunuz? Bunun için hileli yollara başvurmayın zaten bu hizmetleri sağlama siteleri programları çalışmamaktadır. Çalışşa bile bu sizin zararınıza olur youtube büyük bir firma ve abone kasanları anlar bu nedenlede zaten videolarınızdan para kazanmanız mümkün olmaz. 
Bu makalede de tam olarak hilesiz organik şekilde abonelerinizi ve izlenimlerinizi arttırabileceksiniz.Şimdi işiniz bu makaleyi dikkatli okumanız.Video görüntülemelerinizi artırın ve videolarınızdan para kazanabileceğiniz yaklaşık dokuz farklı yolu anlatacağım.




Bu yazımda genel görüntü sayımlarını sürekli olarak arttırmanın en iyi yollarından birine odaklanacağım ve bu, abone tabanınızı kademeli olarak nasıl inşa edeceğinizi öğretecektir.YouTube'daki başarılar yüz binlerce aboneye sahip olmakla ilgili değildir; Videolarınız abone olmayanlar tarafından da izlenecek olsa da unutmayın. YouTube izlenme alışkanlıklarıyla ilgili çalışmalar, abonelerin videolarınızı en sık izleyen kişiler olacağına ve izlemeye en çok eğilimli insanlar olduğuna daima dikkat çekmektedir. Videolarınızı tamamıyla evet, evet gerçekten çok iyi bir iş derseniz kendinize zaten karşı tarafta videolarınızı beğenecektir. 

Abone Sayınızı Artırmak İsterseniz, Bu Temel Adımları İzleyin

1.Awesome Videolar Ses Yapın 






Harika video sesi
Harika video sesi

Biliyorum ama temelde burada söylüyorum videolarınızın hem video hem de ses açısından üretim değerlerinin son derece yüksek olduğundan video kalitesinin tam HD olduğundan emin olmaktır. Harika ses kalitesine sahip olduğunuzdan ve videonuzun ilginç olduğundan emin olun.Çalınan videoların eşsiz bir özellik sunduğundan ve bir değer sunduğundan konu ile yaratıcı olmaya çalışın. Öğreticiler ve "nasıl yapılır" gibi yardım önerileri ve desteği sağlayan videolar Çok iyi youtube üzerinde bulmaya çalışıyorum bir sorunu çözmek için.Aynı şekilde provoke ya da mizahi videolar paylaşılabilirlik yüksek düzeyde Abone kasmanıza yardımcı olacaktır.Bu videolarınızın daha profesyonel görünmesine yardımcı olur. Daha kaliteli videoların harika olduğunu söylemek adil ve aynı zamanda aylık daha fazla sayıda youtube aboneliği numarası alırlar.Kısa Kesinlikle Bunu Dikkate alın.

2. Web Sitenize YouTube Abonelik Düğmesi Eklemek İçin






Youtube Abone Düğmesi
Youtube Abone Düğmesi

YouTube son zamanlarda blogunuza veya web sitenize bir abonelik düğmesi eklemenize olanak tanıyan yeni bir kod parçasını yayınladı.Kodu indirin veya benzer bir WordPress türü eklentisi kullanın ve web sitenizin kenar çubuğuna ekleyin. Blog'a tıkladıklarında tıklamalarla tıklanarak YouTube kanalına anında abone olabilirler; videolarınıza daha fazla trafik çekmenin özgür ve kolay bir yoludur.

3. İnsanlardan Abone Olmalarını isteyin [Bu yazılardan daha çok dikkat çeker]






Abone Olun Sorunuz
Abone Olun Sorunuz

Evet, en iyi yollardan biri, gemide daha fazla insanın olmasını sağlamaktır, sadece şimdi abone olmalarını istemektir. Bir sürü insan bunu yapmaktan gerçekten rahatsızlık duyuyor ancak biliyorsunuz, satmaya çalışan müşterilerden herhangi birinden özür dileyerek satış yapan hiç bir satış elemanı yoktu. Onlara, videonun sonunda bir harekete geçirici mesaj ekleyerek, bir sonraki videonuzu ne zaman üreteceğinizi ve neler bekleyebileceğini insanların bildirebilirsiniz. Bu, gerçekten işe yarayan daha fazla yaklaşım için ayarlanmış kalma türüdür. Etkileşimli on- Ekran ek açıklamasını ve kullanıcıların gerçekten kolaylıkla abone olmasını sağlayın

4.Özel Minyatürlerin Kullanılması







Özel Küçük Boy
Özel Küçük Boy

Varsayılan küçük resmimi yeni çekici bir küçük resme değiştirdikten sonra büyük uğraşlar gördüm.Şahsen iyi çekici bir görüntü elde edin ve videolara giren kullanıcıların videonun ne hakkında olduğunu kolaylıkla görebilmeleri için bu resmin başlığını metne ekleyin. Görüşümde abone sayısı kadar sayım

5.Youtube Video Girişleri ve Çıkışları Kullanın







Video Tanıtımı
Video Tanıtımı

YouTube videonuzu açma ve kapamanız yalnızca youtube video / kanalınızı markalamanıza yardımcı olur, aynı zamanda videonuzu daha eğlenceli ve şık yapacak ve kullanıcı odaklı kalmasını sağlayacaktır. Açılış ve kapanış her zaman abonelerin yanı sıra daha fazla görüntü alma konusunda da yardımcı oluyor. 
Abone olduğunuz düğmeye bağlanan bu çıkışlara annonaiyonlar ekleyebilirsiniz veya bunları farklı videolarınıza veya web sitenize de bağlayabilirsiniz

6. Kanal Sayfanızı Daha Çekici yapın







Kanal Sayfası
Kanal Sayfası

Kullanıcılar her zaman diğer videolarınızı kontrol etmek için kanalınızı ziyaret edeceklerdir. İyi bir youtube kanalı tasarımı, kullanıcıları videolarınızı daha fazla görüntülemeye ve sonunda da hesabınıza abone olmaya çekmektedir. Blogunuzda yaptığınız youtube kanalında benzer bir efekt oluşturmak, her zaman bir Kullanıcının hesabınıza güvenebilmesini ve videolarınızı izlemesini sağlamanın iyi bir fikir

7.Youtube Sub4Sub Uygulamalarını Kullanın







Youtube Sub4Sub
Youtube Sub4Sub

Kısa süre önce abone değişiminde abone sağlayan youtube sub4sub uygulamaları hakkında konuştuk. Yani temelde başkasını takip ediyorsunuz ve sizi takip ediyorlar. Bunu size önermek istiyorum.Ancak gerçekten eğer abone kazanmak istiyorsanız ve sadece 3 gün içinde 1000 takipçileri gibi çok hızlı çok hızlı , O zaman sen alt4sub yapmalısın.
Son Olarak Kanalınızda Çekiliş Düzenleyin
İnsanlar hediye almaktan hoşlanırlar hele oturduğu yerden ve özel bir gün olmamasına rağmen hediye almak çok güzel bir duygudur. Kısaca her yaştan kişilerin ilgisini çekecek bu çekilişleri arada bir düzenleyin vereceğiniz hediyelerin çok pahalıda olmasına gerek yok ilgi çekici hediyeler dağıtın bu yararlı olur 1 ayda yada 2 haftada yada 1 hafta yapabilirsiniz maddi durumunuza göre davranmanız sizin için daha yararlı olacaktır.  
Bu makaleyi faydalı bulduğunuzu umuyoruz. Beğendiyseniz lütfen bunu düşündüğünüz insanlarla paylaşın. Bu yazıyı okuduğunuz için çok teşekkürler Bu mesajı arkadaşlarınızla paylaşmak ve e-posta aboneliğinize abone olmak için paylaş düğmesini tıklayın. En son ve güncel konularımızdan ilk sizin haberinizin olsun.



Bunu Paylaş

Benzer Konular

Önceki
« Prev Post
Sonraki
Next Post »